January 27, 2022 06:49
Скопје

Акција за чистење на атмосферската канализација во Скопје

Екипи на сектор Канализација, при ЈП Водовод и канализација – Скопје, во текот на денешниот ден спроведоа акција за чистење на сливниците и шахтите во сите општини на територија на Град Скопје.

Акцијата се спроведува како дел од редовните работни активности и во согласност со најавените врнежи од дожд во текот на периодот кој следува, со цел непречена функционалност на атмосферската канализација.

Врз основа на планираните активности, акцијата продолжува и во текот на утрешниот ден, информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Record of Ragnarok

AniWatch Boruto: Naruto Next Generations (Dub) Episode 150

My Hero Academia Season 3 (Dub)

ani watch me Pokémon Journeys: The Series

online anime AniWatch How NOT to Summon a Demon Lord Ω