June 17, 2019 17:39
Живот

Ако мажот е заљубен – љубов ќе води на овој начин

Ако мажот е заљубен – љубов ќе води на овој начин

Сексот на почетокот на врската обично е возбудлив поинаков од оној во претходната врска, но кога тој почнува да се заљубува, се станува поинаку. Еве неколку знаци според кои можете да заклучите дека тој потполно е луд по вас…
Ве бакнува често и долго
Посветен е на сексот
Сака да ви удоволува
Секогаш ќе биде внимателен и добродушен
Ќе биде Опуштен и свој
Малите работи му се важни

Нови вести

Татко се расплакал кога го видел одговорот на својот син на еден училиштен тест

24news

Побожен пчелар ставил икона во кошица, кога ја отворил, видел чудо

24news

Чудо во манастирот „Крка“: Плаче икона на свети Архангел Михаил

24news