January 25, 2022 05:26
Скопје

Аеродром – Општина со нула корупција

Општина Аеродром денеска започнува со реализација на едно од клучните ветувања во предизборната кампања на градоначалникот Тимчо Муцунски – „Аеродром – општина со нула корупција“.
Називот на проектот е „Создавање европска општина: политика на интегритет за нула корупција“ и предвидува изградба на систем за антикорупциски мерки, чија цел е да се воведе нова политика во водењето и работата на општината.
Градоначалникот Муцунски оствари средба со Даниел Браун, директор на фондацијата Конрад Аденауер. На средбата беше договорена соработка која предвидува фондацијата да ангажира реномирани домашни и меѓународни експерти кои во наредните четири години ќе ѝ помагаат на Општина Аеродром да стане општина без корупција.

Проектот ќе се работи во однапред утврдена методологија со јасно дефинирани цели и анализа на резултати. Целосната имплементација на овој проект ќе гарантира дека парите на граѓаните ќе завршат на вистинското место и на тој начин ќе добијат поголема транспарентност за нашата работа.

Ова беше еден од седумте приоритети во кампањата на градоначалникот Муцунски кој се заложи истиот да биде имплементиран во најбрз можен рок.

anime streaming. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 (Dub)

AnimeHeaven The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub] Episode 12

anime online AnimeHeaven Attack on Titan Final Season (Dub)

watch anime The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

AnimeHeaven JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable