January 27, 2022 03:00
Скопје

Автобусите на ЈСП Скопје поради градежни работи ќе имаат изменети траси на три линии

Ве информираме дека од утре, петок (3.12.2021 год) од 8 часот до понеделник (6.12.2021 год)до 6 часот, поради градежни зафати на дел од улица „Лука Геров“ во населба Даме Груев, возилата од линиите 22, 22А и 64А во тој реон ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, соопштуваат од ЈСП Скопје.

Возилата од јавниот превоз во насока од Транспортен центар и Клинички центар до после надвозникот на улица „Лука Геров“ ќе сообраќаат по своите редовни траси, потоа ќе вртат десно по улица „Лепенец“, па лево по улица „Шар планина“, па пак лево по улица „Тиранска“ и од таму ќе се вклучат десно на улица „Лука Геров“ од каде што ќе продолжуваат по своите редовни траси до Лепенец и Никиштани.

Во насока одНикиштани и Лепенец до крстосницата на улица „Лука Геров“ со улица „Тиранска“ ќе сообраќаат по своите редовни траси, потоа ќе вртат лево по улица „Тиранска“, па десно по улица „Шар планина“, потоадесно по улица „Лепенец“ и пред надвозникотќе се вклучат лево на улица „Лука Геров“ од каде што ќе продолжат по своите траси до Транспортен центар и Клинички центар.

 

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy-

ANIMEFLIX Mother of the Goddess’ Dormitory Episode 6 - Uncen

animeflix ANIMEFLIX Redo of Healer

sites to watch anime How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

ANIMEFLIX That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2 Episode 4