September 25, 2021 03:00
Свет

Австрија: Се повеќе заразени повратници од одмор од Хрватска и Шпанија

Австриските власти регистрираат се повеќе случаи на инфекција со коронавирусот кај повратниците од однмори во странство, а најзаразени се оние кои летувале во Хрватска и Шпанија

Во календарските недели 27 и 28, инфекцијата е регистрирана кај 322 повратници од одмор од Шпанија, како и кај 186 кај повратници од Хрватска. Следуваат новоинфицирани кои биле на одмор во Холандија (61), Малта (52), Грција (43), Германија (21), Франција (18).

Кога станува збор за земјите од Западен Балкан, инфекцијата со корона е регистрирана во Австрија кај само тројца повратници од Србија и Босна и Херцеговина.

AnimeTV Watch english anime Online in HD for FREE

Dimension W: W Gate Online - Rose's Counseling Room (Dub) Episode 5

Website https://aniwatch.pro: Watch Bleach the Movie: Fade to Black aniwatch Episode Full dubbed anime

4Anime Watch english anime Online in HD for FREE

Vietnamta: https://www.vietnamta.vn/profile-78446

Crokes: https://www.crokes.com/gogoanimebe/