January 24, 2022 21:41
Македонија

АВМУ: Медиумите да даваат точни и проверени информации за несреќата во Бугарија

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги апелира до медиумите да известуваат без сензационализам за автобуската несреќа во Бугарија и исклучиво да се водат согласно професионалните новинарски стандарди и принципи.

– Информациите треба да бидат точни и проверени, а доколку не можат да се потврдат или станува збор за претпоставка тоа треба да се каже или објави. Имајќи ги предвид размерите на трагедијата, Агенцијата апелира радиодифузерите да ја прилагодат својата програма и да емитуваат содржини соодветни за вакви настани, односно да не емитуваат забавна програма. Истовремено, доколку се во можност треба да го прекинат и емитувањето реклами, се наведува во соопштението.

animes online. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven High School DxD Episode 10

One Piece Episode 995

That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 15

AnimeHeaven Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy- Episode 3