June 19, 2019 02:36
Хроника

Абдулкерим и Менсур се загинатите браќа во Чаир

Најблиските и пријателите почнаа да се простуваат со браќата Абдулкерим и Менсур Мустафа од Патишка Река кои загинаа денеска во Чаир додека вршеле ископ за водовод.Тие заедно со својт зет и нивниот татко багерист вршеле ископ на потегот од станбена зграда до улицата Ресенска со цел поставување на одводна канализација.

Копајќи во близина на паркинг, ги поместиле плочките бекатон и ископале дупка за поставување на цевките. Во моментот кога во ископот се симнале браќата и зетот, се срушил дел од земјата која била околу ископот, при тоа затрупувајќи целосно две лица. Од настанатите повреди браќата, на возраст од 26 и 28 години починале на лице место.

Нови вести

Teтовка удомила сиромашна малолетничка па ја продавала за секс

Filip

Турчин се заканувал на сопругата-гостиварка и објавил компромитирачка фотогафија на нејзиниот ФБ профил

Igor

Откриени 72 мигранти вчера на две локации, криумчарите во бегство

Igor