August 19, 2022 14:08
Скопје

Чисто, ама не е чисто !

Во организација на Градот Скопје се одвива акција за генерално чистење на делови од градот. Во овие активности се вклучени и јавните градски претпријатија.

Во текот на денот беше соопштено дека  ЈП „Комунална хигиена“-Скопје имало активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што биле отстранети приближно 10м3 отпад од диви депонии.

На ваквата вест веднаш реагираа граѓаните. Чисто, ама не е чисто ! Испратија фотографија дека просторот не е во состојба каква што е прикажан !

Надлежните мора да одат на поправен !

Линк до видеото