October 3, 2022 16:29
Живот

Три работи кои ги полудуваат мажите!

Кога сакате да заведете маж, само запомнете дека насмевката и црвената облека се нешто на кое тој секогаш ќе падне.

Отсекогаш постоело прашањето на што мажите едноставно не можат да одолеат. Ако сакате да бидете екстра привлечни за некого, па дури и да го полудите, обрнете внимание на овие работи:

Насмевка

Една од работите што речиси секој маж ќе ви ја каже дека го соборува од нозе е насмевката. Позитивноста со која зрачите и прифаќањето на неговите шеги и тоа како го привлекуваат.

Боја на гласот

Иако ова може да ви изгледа чудно, мажите сакаат кога ќе слушнат заводлив женски глас. Немојте да бидете лигави, но некој нежен збор сигурно ќе му угоди.

Црвена облека

Докажано е дека „има нешто“ во таа црвена боја. Многу мажи не се љубители на црвениот кармин (веројатно размислуваат како ќе им се размачка лицето ако се бакнувате), но кога е облеката во прашање тоа е друга работа. Некој црвен фустан и секако црвена долна облека е секогаш добра идеја.