October 5, 2022 13:38
Македонија

Пренасочување на сообраќајот на патен правец Тетово – Скопје кај клучката Групчин

Од 09:00 часот има пренасочување на сообраќајот на патен правец Тетово – Скопје кај клучката Групчин, информираат од АМСМ.

Пренасочувањето е поради одбележување на 21-годишнината од загинувањето на десетте прилепски резервисти кај Карпалак.