September 26, 2022 19:02
Скопје

Поради дефект без вода дел од жителите кај Скопјанка

Од ЈП Водовод и Канализација денеска известуваат дека поради уличен дефект од Ф – 150 мм на бул. Кузман Јосифовски Питу бб – кај ТЦ Скопјанка во населба Аеродром, во периодот од 9:00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од бул. Кузман Јосифовски Питу од бр.17 до трафиката пред ТЦ.Скопјанка, како и корисниците од улиците Бојмија и 23 – ти Октомври.