October 3, 2022 17:09
Скопје

Дел од Пржино вечерва без вода

Без вода вечерва ќе бидат дел од корисниците лоцирани на улиците „Стрмашево”, „Пржино” и „Милан Мијалковиќ” во населба Пржино.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација” –  Скопје, прекинот е поради скината цевка Ф-80 мм од странка/фирма на улица „Стрмашево” бр.5 А во населба Пржино.

Жителите ќе бидат без вода се додека не се санира дефектот.