October 5, 2022 14:18
Македонија

Делегација на СДСМ оддаде почит и положи цвеќе на Карпалак во чест на загинатите бранители

Делегација на СДСМ предводена од претседателот на ОО СДСМ Тетово, Живе Алексовски, денеска, на 21 годишнината загинувањето на десеттемина армиски резервисти, оддаде почит и положи свежо цвеќе на споменикот во месноста Карпалак.