September 28, 2022 14:22
Скопје

Без вода улицата „Радишанска Лево 304″

Жителите од улицата „Радишанска Лево 304″ (Бел камен) денеска од 08:30 часот немаат вода поради дефект на приклучна цевка, информираа од „Водовод и канализација”.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.