October 3, 2022 15:50
Скопје

Без вода дел од корисниците на Радишани

ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека денеска од 11:30 часот, поради уличен дефект ф-2 на Радишанска Лево 3/бб (Бел Камен), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:30 часот до санација на дефектот.