October 5, 2022 13:03
Скопје

Без вода дел од Радишани

Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје, по добиеното известување од ЈП „Водовод и канализација“, ги известува граѓаните дека денеска, поради дефект на затворач ф-80 мм на улицата Скоевска бр. 17 (во Радишани), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од оваа улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8.30 до завршување со санација на дефектот (општина Бутел).