August 15, 2022 20:28
Скопје

Без вода дел од Бутел

Поради уличен дефект на водоводна инсталација, денеска без вода ќе бидат корисниците на дел од ул.„Никола Петров” во населба Бутел.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санирање на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.