January 22, 2019 22:29
Општини

Општина Бутел избра најубаво украсен двор

Општина Бутел ги  додели  наградите за трите најубаво украсени дворови, по повод новогодишните и божиќните празници.

 

На првонаградените со тематските креации под наслов , Новогодишна и божиќна магија, Новогодишен панаѓур и Новогодишна бела бајка,градоначалникот Велимир Смилевски им додели благодарници и парична награда во износ од по 5.000 денари.

Наградените,  средствата од наградите одлучија да ги донираат  во хуманирани цели.

 

 

Related posts

“Хабитат Македонија” и oпштина Ѓорче Петров потпишаа меморандум за соработка

admin

Белгиски инвеститори во посета на Општина Крива Паланка

24news

Интервју со Борис Георгиевски, грaдоначалник на Гази Баба

24info