Категорија : Спорт

Спорт

Заев: Го поддржуваме менувањето на третманот на жената во сите полиња на општествениот живот, вклучително и спортот

24news
Формирањето на владината интер-ресорска, консултативна група за еднакви можности на жените и мажите е еден од чекорите за родова рамноправност и имплементација на родовите перспективи
Е-Спорт

Владимир Кличко кандидат за претседател на АИБА

24news
Поранешниот светски боксерски шампион, Владимир Кличко, и официјално е главен кандидат за претседател на Меѓународната боксерска аматерска асоцијација (АИБА), пренесува руската државна агенција „ТАСС“.