Категорија : Република

Општини

Средби на Димитриевски во пресрет на Денот на Куманово

24news
Градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски, денеска организираше свечен прием за поранешните градоначалници, претставници на АРМ, СВР Куманово, за припадниците на Сојузот на борците, по
Општини

Проблеми со реконструкцијата на охридската болница „Св. Еразмо“

24news
Запреа работите за реконструкција и адаптација на објектот на специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ во Охрид. Како што јавува порталот „Охридњуз“, градежните работи