Категорија : Општини

Општини

ЈП Водовод и канализација: Саниран уличниот дефект во Бутел

jule kolch
Екипите на ЈП Водовод и канализација- Скопје, пункт Бутел, го санираа уличниот дефект ф-200мм на ул.Бутелска (во близина на полициската станица Бутел), водоснабдувањето е нормализирано.
Општини

“Хабитат Македонија” и oпштина Ѓорче Петров потпишаа меморандум за соработка

admin
Здружението за хумано домување “Хабитат Македонија” и oпштина Ѓорче Петров на 05.04.2018 година потпишаа меморандум за соработка во врска со спроведување проектни активности за воспоставување