Категорија : Живот

Живот

Откриен нов метод, која ја спречува дебелината

24news
Научниците од Универзитетот во Њујорк открија дека вештачката стимулација на невроните во лимбичкиот систем на мозокот предизвикува глувци да ја намалат консумацијата на храна,