Категорија : Забава

Забава

Исповед на една млада девојка: Имам 24 години и 2 години постаро момче, но го изневерувам со татко му!

24news
Исповед како од филм. 24 годишната Марија има момче, кое е прекрасно кон неа и е во врска со него три години, но го изневерува со