Категорија : Забава

Забава

(Фото) Избор на најдобра фотографија направена со мобилен телефон

24news
Михал Весолек, талентираниот аматер од Полска, беше прогласен за добитник на Grand Prize и добитник на наградата “Најдобар во категоријата”, за категоријата “Good Night” на