Категорија : Магазин

Живот

Зошто седум часа сон се толку важни за нашиот организам и здравје?

24info
Според најновите истражувања, премалку сон може да доведе до здравствени проблеми, но тоа истото важи и за прекумерното спиење. Поточно, какви било абнормалности поврзани со
Живот

Конзервираното и замрзнатото овошје е исто здраво како и свежото

24info
Најновите истражувања ја негираат тезата дека конзервираното и замрзнатото овошје не може да бидат подеднакво здраво како свежото. Сосема е сеедно дали јадеме свежи или
Магазин

Совет на експерт: Колку често треба да ги переме пижамите?

24info
Доколку подолго време ја носите истата пижама може да го загрозите вашето здравје и да предизвикате низа дерматолошки проблеми. Колку дена е навистина препорачливо истата