Автор : admin

Општини

“Хабитат Македонија” и oпштина Ѓорче Петров потпишаа меморандум за соработка

admin
Здружението за хумано домување “Хабитат Македонија” и oпштина Ѓорче Петров на 05.04.2018 година потпишаа меморандум за соработка во врска со спроведување проектни активности за воспоставување