Автор : admin

Е-Спорт

Првиот ЛАН пријателски меч е одигран, Македонија ја победи Србија 3-1 во мапи

admin
По долгиот и напорен пат за нашите репрезентативци до Белград, Vilay e-Sports Academy, тие успеаа да извојуваат победа против нивните српски колеги во играта CSGO.