December 11, 2018 17:28
Забава

5 пијалоци кои никогаш не се порачуваат во кафуле

5 пијалоци кои никогаш не се порачуваат во кафуле

Познатиот келнер, но и комичар Тим Дан од Њујорк откри 5 пијалоци кои тој никогаш не би ги порачал во кафуле.

Мохито

Според него, ќе добиете лоши и неквалитетни состојки како сушено нане и трула лимета. Наместо тоа, тој препорачува да порачате Бакарди и газиран сок.

Точено пиво

Тој открива дека овој пијалок е полн со бактерии од бурињата кои речиси и никогаш не се чистат. Вели дека доколку сакате да проверите дали тие ги чистат бурињата, треба да го проверите тоалетот на кафулето.

Коктел со млеко

Популарен пијалок во американските барови и е „White Russian“ за кој се вели дека се користи млеко со поминат рок.

Наливно вино

Најчесто е суперевтино и со лош квалитет.

Ладен пијалок

Во секој ладен пијалок секако се додава мраз кој се користи од ледоматите кои исто така никогаш не се чистат.

Related posts

Нозе долги 101 см: Жените и завидуваат, мажите полудуваат по нејзиниот изглед!

24news

Оваа витаминска вода ќе ве препороди

24news

Продавачка во Шпанија добила отказ поради вистината за Дедо Мраз

24news