Македонија

Пронајден паричник со 24.000 денари – се бара сопственикот

Пронајден паричник со 24.000 денари – се бара сопственикот

На социјалните мрежи се бара сопственикот на паричник кој е пронајден во Тетово. Во паричникот има 24.000 денари и сите лични документи на сопственикот.

Related posts

Заедничка вежба на пожарникари од Македонија, Грција, Албанија и Бугарија во грчкиот град Птолемаида

24news

Ердоган со убедлива победа и во Скопје се слави

24news

Во Скопје загаденоста на воздухот вечерва урива рекорди.

24news