Месец: January 2018

Македонија

Новиот Клинички центар најверојатно ќе никне на старата локација, Заев вели дека е законски тендерот со италијанската фирма

24news
Новиот Клинички центар најверојатно ќе никне на старата локација, Заев вели дека е законски тендерот со италијанската фирма