Месец: January 2018

Балкан

Маж се уби по долгочасовна опсада на полицијата во семејна куќа во главниот хрватски град

24news
Од раните утрински часови траеше полициска опсада на семејна куќа во Загреб, каде еден маж се закануваше дека ќе се убие, а полицајците не успеаја