Месец: December 2017

Македонија

Министерката Царовска новогодишната ноќ ќе ја помине со децата од социјалните центри од Скопје

24news
Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, новогодишната ноќ ќе ја помине со децата од социјалните центри од Скопје.