Месец: December 2017

Македонија

„Тврдокорни“ ќе слават Нова година пред затворот во Шуто Оризари

24news
Македонското патриотско здружение „Тврдокорни“ соопшти дека вечерва ќе организира пречек на новогодишната ноќ пред истражниот затвор во Шуто Оризари.
Македонија

Интерес во туристичките агенции во Милано и Нови Сад за Нова Година, во Банско и Боровец на зимување

24news
Милано и Нови Сад за новогодишните празници и Банско и Боровец во соседна Бугарија за зимување се дестинациите за кои има најголем интерес во туристичките