December 10, 2018 23:28
Општини

ЈП Водовод и канализација: Саниран уличниот дефект во Бутел

Екипите на ЈП Водовод и канализација- Скопје, пункт Бутел, го санираа уличниот дефект ф-200мм на ул.Бутелска (во близина на полициската станица Бутел), водоснабдувањето е нормализирано.

Related posts

Дел од Бутел утре без вода

jule kolch

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Ново Село

24info

Гевгелија ја има најмодерната депонија за комунален отпад во Македонија

24news