Свет

(Видео) Човек фрли жена од мост, камерите снимија се

Човек фрли жена од мост, камерите снимија се

На безбедносна камера од еден објект, некој забележал во далечина момент кога човек, шетајќи по патека покрај мост, собрал жена на мост и ја фрлил преку ограда право во река.

Откако маса луѓе притрчала во помош на несреќната жена која паднала во вода, таа е спасена и пратена во болница на лечење.

Нејзиниот живот бил надвор од опасност. Роднините и пријателите на девојката кажале дека таа не го познавала човекот.

Моментално осомничениот човек се наоѓа во притвор, а случајот се истражува

Related posts

ЕУ денеска воведува царини за некои американски производи

24info

Паника во авион: Луѓе врескаа, торби паѓаа, а кутии со храна летаа насекаде

24news

Најсреќниот човек во несреќата во Џенова

24news