December 17, 2018 20:39
Македонија

Советникот од општина Куманово Павловски: Обезбедени 80+ пратеници за уставните измени

Советникот од општина Куманово Павловски: Обезбедени 80+ пратеници за уставните измени

Советникот од редовите на СДСМ во општина Куманово Владимир Павловски напиша на фејсбук дека е обезбедено двотретинско мнозинство за усвојување на уставните измени во Собранието.

Се, се може, кога се сака. Обезбедени 80 + пратеници за Европска Македонија !!! напиша Павловски на својот фејсбук профил.

 

Related posts

Програмата за рурален развој пред градоначалниците

24news

Продолжува 46. седница на Собранието

24news

Обединување на внатрепартиските демократски сили на ВМРО ДПМНЕ за поубава иднина

24news