Живот

„Секс турист“ изработил мапа на најлесни девојки – Еве што мисли за Македонките

„Секс турист“ изработил мапа на најлесни девојки – Еве што мисли за Македонките

Мапата која што ја изработил еден „секс турист“ кој го прошетал цел свет, покажува во кои земји со девојките можете лесно да имате секс, а кои се потешки на тоа поле. Македонките се сместени во третата група, на средина, односно во групата на нормални девојки.
Мапата е поделена на пет бои според „леснотијата“ на девојките -многу лесно може да се „легнат“, лесно може да се „легнат“, нормална „тежина“, тешко може да се „легнат“ и многу тешко може да се „легнат“.
Македонките на мапата се претставени со жолта боја, односно со бојата која ја означува групата на нормални девојки.
Девојките од сите останати поранешни републики на Југославија се во групата на девојки кои лесно можат да се легнат, а во истата група се претставени и девојките од соседна Бугарија, потоа Унгарките, Полјачките, Украинките, Русинките…
„Табиетот“ на Македонките според оваа мапа го делат и девојките од Казахстан. соседна Албанија, Косово, Грција, Австралија, Велика Британија, потоа Швеѓанките, Норвежанките…
Во групата на девојки кои многу тешко може да се легнат очекувано се наоѓаат жителките на Саудиска Арабија.
Интересно е што Италијанките и жителките на Шпанија се единствени во Европа што се означени на оваа мапа како девојки кои тешко ќе ги легнете.

Related posts

Конечно пронајден лек против ракот – Ги уништува метастазите со две дози!

24news

Како да отворите конзерва без отварач, Русин открива револуцинерен трик кој може да ви спаси живот

24news

Спасете си го срцето – 4 лажици од овој лек и кажете им збогум на затнатите артерии и високиот притисок!

24news