January 22, 2019 22:26
Живот

На сопругата и рече да не оди на работа, а потоа кога сфати за што се работи заплака

На сопругата и рече да не оди на работа, а потоа кога сфати за што се работи заплака

Дерик и неговата сопруга станале и почнале да се подготвуваат за работа како и секој друг ден. Но овој Канаѓанец сепак почнал да снима, а имал и зошто…Долго време криел нешто од неговата сопруга. Денес тој одлучил се да и признае, и да ја сними нејзината реакција. Ништо не насетува,  неговата сопруга му се криви… Во кујната и вели да не одат на работа – ни тој ни таа. Тогаш и дава 20 евра.

– Ова дефинитивно ќе ти затреба, вели тој, а неговата сопруга и понатаму мисли дека се шегува…

Откако и ја честиташе петгодишнината од бракот  и, и објасни дека ќе одат во Европа, жената и понатаму не веруваше во зборовите на нејзиниот маж.

Жената повторувала: „Ти си сериозен?“.

– Што мислиш зошто работев прекувремено? Од радост и шок, сопругата заплакала…

 

Related posts

Витаминска бомба која штити од најлоши болести

24info

Вознмирувачко:Ја убил сопругата и сликата од нејзиното мртво тело ја објавил на Фејсбук

24news

Лекување на мамурлукот на 4 едноставни и брзи начини

24info