December 10, 2018 23:22
Скопје

Змија се шета среде центар на Скопје

Змија се шета среде центар на Скопје

Снимката е направена кај „Ирски паб“, во строгиот центар на Скопје, кога змија се прошета по плочникот среде главниот град на државава.

Related posts

Започнува изведба на водоводна и канализациона мрежа

24news

Стоп за новиот мост-убиец на Вардар

24news

На Момин Поток не се топи олово

24news