• почетна
  • Магазин
  • Живот
  • За оваа фотографија од ќерка и татко зборува целиот свет – Дали гледате што прават?
Живот

За оваа фотографија од ќерка и татко зборува целиот свет – Дали гледате што прават?

За оваа фотографија од ќерка и татко зборува целиот свет – Дали гледате што прават?

Оваа слатка фотографија од татко и ќерка неочекувано стана популарна на социјалните мрежи, а кога ќе ја видите ќе ви стане јасно зошто е тоа така. Потребно е добро да се концентрирате и да забележите кој седи, кој стои и дали таткото навистина има толку мали нозе во сандали.
Фотофрафијата е погледната веќе милион и 700 илјади пати, а во коментарите се посочени уште неколку необични детали – се чини дека девојчето има и трета рака која ја држи на стомакот.

Related posts

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Маж во живо го емитувал сопственото убиство на Фејсбук

24news

Причини зошто постелнината треба да се пере често

24news

Ми кажа дека моето бебе е многу убаво, а потоа доживеав пекол- болна исповед на мајка која останалa без своето дете

24news