January 22, 2019 23:02
Живот

Животот ми го уништивте: Девојка во солзи после пластична операција на усните

Животот ми го уништивте: Девојка во солзи после пластична операција на усните

Живееме во време кога пластичните операции станаа секојдневие. Се повеќе девојки и жени се одлучуваат да му платат на хирург за корекции на одредени работи на телото, чија цел е да го поправи она што мајката природа не го дала.

Дали е тоа исправно или не, како и дали несигурноста се лечи на тој начин, тема е за која со денови може да се расправа. Она што е факт, е дека многу операции не излегуваат онака како што пациентките замислуваат. Неретко тие операции за жал се и опасни по животот.

Една девојка како и многу други, одлучила да ги коригира своите усни. Сакала да бидат поголеми, посочни, пополно… Затоа што така во општеството почнаа да наметнуваат некои актерки, старлети, пејачки…

Меѓутоа, таа не го доби резултатот кој го очекуваше. Нејзините усни изгледаа како најблаго кажано пчела да ја каснала. Таа расплакана се пожали на социјалните мрежи, а како изгледа катастрофалниот резултат од операцијата погледнете во видеото:

Related posts

Еве зошто треба да се јаде чоколадо

24news

Дали кафето навистина може да ве отрезни?

24info

Бил мртов 45 минути – Се разбудил и открил неверојатна визија за живот после смртта

24news