December 17, 2018 06:32
Општини

Дел од Бутел утре без вода

 

Дел од корисниците на општина Бутел утре од девет часот ќе останат без водоснабдување поради уличен дефект од Ф-200мм на ул. Бутелска во близина на полициската станица Бутел.

 

Без водоснабдување  ќе останат корисниците  на улиците од  „Хо Ши Мин“, „Марко Крале“, „Љубо Петровиќ“, „Дабница“, „Мрежичка“, „Зуфер Мухиќ“, „Коле Канински“, „Призренска“, „Галичник“ и „Мостарска“.

Related posts

Делови од Центар, Чаир, Љубин и Горно Соње утре без струја

jule kolch

Интервју со Борис Георгиевски, грaдоначалник на Гази Баба

24info

Повторно се замати водата за пиење во Струга

24news