Општини

Делови од Ѓорче Петров и Сарај утре без струја

Дел од жителите од горниот дел од скопското село Рашче утре од 9 до 15 часот ќе останат без електрична енергија.

Во истиот период без снабдување со струја ќе бидат и дел од корисниците лоцирани на улиците „2“ и „22“ во населеното место Црквиште во село Волково.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекините се поради планирани технички зафати во дистрибутивната електромрежа.


Related posts

НОВИОТ МОСТ Е ОПАСНОСТ ЗА ПОПЛАВА ВО ТЕТОВО

24news

Граѓаните за првпат ќе можат да подигаат книги од матичната евиденција во Општина Бутел.

24info

„Вистината за ДУИ“ – Таравари: Градежното земјиште го продале за смешни цени

24news