Македонија

ДА ПОМОГНЕМЕ: Исчезна скопјанец – ако го видите веднаш јавете се на овие броеви

Исчезна скопјанец – ако го видите веднаш јавете се на овие броеви

Човекот од фотографијата е изгубен, пати од деменција, а неговото семејство моли за помош.

Изгубен е во Скопје, ако го видите контактирајте ги броевите.

Related posts

Втор ден специјалци се обидуваат да извадат човечки труп од Вардар

24info

Фотографија на денот – Безбедност и здравје при работа

24news

Владата објави: За прославата за НАТО потрошени 180.000 евра

24news