Забава

ГАЛЕРИЈА 18+: Протече во јавност новото порно на Северина-пејачката ги откажа настапите

ГАЛЕРИЈА 18+: Протече во јавност новото порно на Северина – пејачката ги откажа настапите

По 14 години Северина повторно ги полни таблоидите на оној начин по кој и стана позната. Имено, во медиумите кружат експлицитни фотографии на кои може да се види пејачката во жешки пози, а на некои од нив си ги допира и интимните делови.
Медиумите од регионот анализираат дека според накитот, може да се определи дека се снимени пред неколку години, а се претпоставува дека нив, на медиумите им ги испратил поранешниот маж на Северина, која пак му ги праќала додека биле во врска.
Северина денеска го откажа закажаниот настап во Германија.

 

 

 

Related posts

Земји во кои е забрането фотографирање

24news

Наутро јадам по еден лист чувар куќа – еве што ми се случи после неколку денa

24news

Уапсен главниот актер од порно филмот на Северина!

24news