December 10, 2018 23:25
Скопје

Обезбедени 84 милиони денари за изградба на водоводна мрежа во Визбегово

Обезбедени 84 милиони денари за изградба на водоводна мрежа во Визбегово

Владата на Република Македонија на редовната седница ја разгледа и усвои информацијата за започнување на повеќегодишна јавна набавка на работи за изградба на водоводна мрежа за делот од Индустриска зона Визбегово, општина Бутел.

Министерството за транспорт и врски е задолжено средствата во износ од 84.240.000,00 денари за реализација на проектот:Изградба на водоводна мрежа за делот од Индустриска зона Визбегово, општина Бутел“ да ги вклучи во буџетските барања за 2019 и 2020 година.

Related posts

Eве каде нема да може да се вози утре во Скопје

24news

Марин: Чистата животна средина е еден од главните приоритети на општина Аеродром

24news

Дедомразовци традиционално ќе трчаат во Скопје

24news