December 10, 2018 23:24
Скопје

Бесплатен превоз на ЈСП по повод ,,Бела ноќ”

Бесплатен превоз на ЈСП по повод ,,Бела ноќ”

По повод манифестацијата „Бела ноќ“ јавниот превоз ќе биде бесплатен на сите линии кои сообраќаат кон центарот на градот.

Како што соопштуваат од ЈСП, бесплатниот превоз ќе важи од 19 часот во сабота на 6 октомври, до 6 часот во недела на 7 октомври.

Related posts

Еден круг низ градот?! – Пријави се на Скопје на точак

24news

Без струја делови на Аеродром, Центар, Ѓорче Петров и Карпош

Igor

Генералката на Скопје почна од Ѓорче

jule kolch