Свет

Англија: Мајка се снимала како има секс со својот 14 годишен син!

Англија: Мајка се снимала како има секс со својот 14 годишен син!

Мајката е осудена на затвор од 5 години бидејќи имала сексуален однос со својот 14 годишен син. Таа го снимила чинот со синот.

Мајката која има 36 години, снимките ги праќала на својот роднина во Пакистан,.

Исто така таа ја снимала и својата 3 годишна ќерка и ги испраќала фотографиите на својот роднина за да го задоволи.

Видеата и фотографиите биле откриени случајно од страна на едно од другите деца кои го позајмиле телефонот од својата мајка, и истите го пријавиле случајот во локалната полициска станица во градот Кардиф, Англија.

Судијата изјавил дека мајката признала дека се снимала со својот син но само поради тоа што нејзиниот роднина од Пакистан го побарал тоа од неа.

Судијата додал дека тој е згрозен од актот на мајката и дека таа е виновна за сите обвиненија. Мајката била осудена на 5 години затвор.

Related posts

Запознајто го местово каде месечната плата е 1200 евра а месечна кирија 15 евра

24news

Во Италија уапсен македонски државјанин за планирање терористички напад

24news

Нека се роди детето само ако е машко: Родителите во Индија не сакаат женски деца, моментално има 21 милион „непосакувани“ девојчиња

admin